Bila je zvezda serije „BUDVA NA PJENU OD MORA“ a sada se udala za 20 godina starijeg kolegu

Srce publike je osvojila ulogom u seriji „Budva na pjenu od mora“. Mnogi su joj predviđali uspešnu karijeru i očekivali da je vide u mnogim domaćim filmovima i serijama, ali ona je izabrala drugačiji put.


Naime, glumica Sanja Jovićević se baš u vreme snimanja ove serije i zaljubila i odlučila da se bar na neko vreme posveti porodičnom životu.

Njeno srce je osvojio, 20 godina stariji kolega, Bane Popović sa kojim je glumila u seriji, ali koji je i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju gde je ona i studirala.

U prvo vreme su se krili jer su smatrali da će ljudi pomisliti da ona ima povlastice na fakultetu, kao i da je ulogu u seriji „Budva na pjenu od mora“ dobila zato što je Bane blizak prijatelj Mime i Milana Karadžića.

Međutim, kasnije su obelodanili svoju ljubav, a 2013. godine javno su se venčali na Jahorini, a imaju i ćerkicu.

– Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – izjavio je glumac pre nekoliko godina.

Nakon godina pauze, Sanja koja je nedavno proslavila 33. rođendan je rešila da se polako vrati glumačkom životu, pa se pojvila i na jednom filmskom festivalu. Izvor: pulsonline