DETALJI SUKOBA ISPLIVALI NA POVRŠINU: Katarina Radivojević sve vreme nagovarala Bjelogrlića da prebije reditelja Gagu Antonijević

Katarina Radivojević je navodno nahuškala Dragana Bjelogrlića da prebije Predraga Gagu Antonijevića. Glumica se u niškom hotelu „Ambasador“ navodno nije odvajala od Bjele i oko četiri ujutru ga navodno nagovorila ga napadne reditelja ‘Dare iz Jasenovca’.– Katarina je cele večeri govorila Bjelogrliću da ‘naplati’ Gagi što je u javnost izneo mejl, u kojem se jasno vidi da mu je Dragan nudio mito. Govorila mu je da je to idealna prilika da ga napadne. On je pred zoru podlegao njenim pritiscima… Nasrnuo je na Gagu i izudarao ga pesnicama u glavu – priča izvor Informera sa lica mesta.
Antonijević kaže da ga ne čudi ako je Katarina huškala ‘Bjelu’ da ga napadne i otkriva da je ona već godinama besna na njega.

– Iskreno, nisam čuo njihov razgovor jer nas je zid razdvajao, nisam ni znao da sede tamo, tako da ne znam o čemu su razgovarali. S obzirom na to da su celo veče u hotelu pili alkohol, ne bi me čudilo da je Katarina u nekom momentu i nagovarala Dragana da me napadne – priča Gaga i otkriva zbog čega je Katarina ljuta na njega:

Slavni režiser kaže da je Katarina tokom jednog snimanja, ničim izazvana, izvređala jednog važnog čoveka, čija je firma finansijski pomagala seriju.

– Njemu je bila želja da dođe i pogleda kako uživo izgleda snimanje serije i naravno da smo mu izašli u susret. Na setu je sedeo sa mnom i još nekim članovima ekipe, ponašao se fino i kulturno. Katarina, koja je u tom momentu snimala jednu scenu, okrenula se ka njemu i uzviknula mu: ‘Šta me gledaš, majmune?!’ Svi smo se sablaznuli jer je čovek u tom trenutku razgovarao sa nama, niko je nije gledao! – priča Antonijević.

Reditelj ističe da je, uprkos dobroj glumi koju je Katarina pokazala u ‘Ubicama’, morao da prekine saradnju s njom jer je bila nepodnošljiva.
– Lik Marije je odlično dočarala na malim ekranima, ali morao sam da prekinem saradnju sa njom jer je čestim ispadima usporavala snimanje i unosila nepotrebnu tenziju. Najverovatnije je otad ljuta na mene – završava priču Gaga. Izvor: Alo