ĐANI TUŽI MARIJANU MIĆIĆ: Ima dobre argumente za sud!

Voditeljka i glumica Marijana Mićić razbesnela je suprugu Radiše Trajkovića Đanija, Slađu, kada je njenog supruga nazvala „muškom prostitutkom“, zbog čega oni sada razmišljaju o tužbi.Snimak na kom Đani pije alkohol iz cipele dok mu daju bakšiš, mnoge je nasmejao, a Marijanu je izgleda iznervirao pa je odlučila da se raspiše na svom Instagram nalogu:

– Ovo je toliko odvratno da treba zabraniti snimak, a mušku prostitutku na kojoj se iživljavaju uhapsiti jer radi za pare – napisala je Mićićeva čiji kometar uopšte nije iznervirao popularnog folkera, ali njegovu ženu jeste:


– Đani se nije uopšte uzbudio zbog loših komentara na račun snimka koji svi dele danima – započinje izvor i dodaje:

– Njegova žena Slađa se, međutim, baš naljutila! Nije joj nimalo pravo. Rekla je za Marijanu da joj je bolje da gleda svoja posla i da njih ostavi na miru jer i glumci sve svašta rade za honorare. Sa druge strane, mnogi koji su na Đanijevoj strani ubeđuju ga da treba da je tuži jer nije smela da mu poruči da je muška prostitutka, međutim, Đani time neće da se bavi. Boli ga uvo da se povlači po sudu i da isteruje pravdu, on se čak i zeza na svoj račun i kači na Instagram svoje slike i piše: „Evo je prostitutka, ide na 40 stepeni da radi pod šatorom!“ A rekao je i za Marijanu da je ona baš slatka i da nema ništa protiv nje – završava izvor.