Gagi Đogani je devedesetih bio u vezi sa jednom od najbogatijih Srpkinja, a evo šta je pričao o njoj!

Gde god se pojave članovi porodice Đogani, pokrene se priča o njihovom burnom ljubavnom životu i to traje godinama unazad od kada su učesnici raznih rijaliti šou programa.


Prvi među porodicom Đogani to je pokrenuo denser Gagi, kada je pre nekoliko godina u rijalitiju „Farma“, rekao da je bio u vezi sa Sandrom Nikolić, sada Meljničenko, nekadašjnom članicom grupe „Models“.

On je tada rekao da su bili u šemi dok su bili mladi, pa nagalsio da ju je odveo na kasting za spot „Ti si kao magija“ Nenada Kneževića Kneza.

– Tada još nije bila članica Modelsa. Bila je i u jednom spotu Fanki Džija, za pesmu „Sutra je novi dan“ – otkrio je denser, a pisao je „Kurir“.

– Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio – ispričao je osnivač grupe „Fanki dži“ i objasnio kako je smuvao jednu od sada najbogatijih žena na svetu, pisao je „Informer“, pa nastavio svoju ljubavnu isposvest:

– Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi „Đogani fantastiko“. Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem. I dalje imam lepo mišljenje o njoj.

Bili su vezi četiri meseca, a posle raskida su ostali prijatelji, pa joj je pomogao da započne estradnu karijeru:


– Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, a bila je i u spotu moje grupe za pesmu „Sutra je novi dan“. Tada još nije bila članica grupe „Models“.

Neko vreme kasnije ovu priču prokomentarisala je i Anabela.


– Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram jer ko bi odoleo takvoj ribi kakva je Sandra – izjavila je Anabela, koja se za Gagija udala 1995, a razvela 2009.

Evo kako izgleda stan Gagija Đoganija. Izvor: Pulsonline