GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA DA LI JOJ JE CECA ČESTITALA UNUKA! Pevačica progovorila o PRIČAMA da su svađi, pa spomenula Mirka i Veljka

Goca Božinovska postala je nedavno baka, a kako se Ceca nije oglašavala niti pojavila na slavlju, što je navelo javnost na spekulacije da pevačice nisu u dobrim odnosima, a sada se Goca oglasila i objasnila situaciju između njih dve.Pevačica Goca Božinovska nedavno je postala baba, dobila je unuka Zorana pa ne krije da se ne odvaja od njega i da bi ga samo ljubila i držala u naručju i dodaje da nema problem da je unuče zove baba jer kako kaže ona je za njega uvek baba, a to što se oseća kao da joj je 20 godina je druga stvar.

Nedavno se govorilo da je imala veliku svađu sa snajkom, međutim pevačica to demantuje.

– Možeš da pitaš koga hoćeš, snajka i ja se ni popreko nismo pogledale, a taman posla da je bilo povišenog tona ili ne daj bože svađe. Na stranu to štoje ona fenomenalno dete, ljudi znaju da nisam svađljiva.

Nakon što se Bojana porodila, Mirko je pravio veselje za prijatelje i rodbinu, kako su se mnogi okupili očekivalo se pojavljivanje Ražnatovića, stigao je Veljko, a onda brže nego što je došao otišao.

– Dečko je došao, ispoštovao nas, nije mogao duže da ostane jer je gužva, buka, morao je da odmara, ali je sutradan došao sa Bogdanom, ceo dan su bili kod nas. Pa, evo, i sad su mi tu Nataša i Bogdana. Nema mesta pričama da nešto nije kako treba ili da je neko u svađi – dodaje i da sporan snimak gde Mirko kaže da neće njemu Ražnatovići određivati slavlje jeste samo nesporazum, te da njen sin nije mislio isključivo na Veljka.


– Ma, neko ga je pitao da li se sa njima čuo da se dogovori oko proslave kako će biti, pa je rekao da nema potrebe ikoga da pita šta i kako da slavi.

Spekuliše se da Ceca i ona nisu više u dobrim odnosima, a kako se Ceca nije pojavila na slavlju povodom rođenja malog Zorana, mnogi su to shvatili kao potvrdu na priče

– Ne znam odakle te priče. Ceca i ja smo u super odnosima, volim je ko boga. Ona žena ide svojim putem kao i ja, ali to što se ne viđamo često ne znači da ne postoji ljubav i veliko poštovanje. Taj dan kad sam zvala goste nisam znala gde mi je glava, a znam da je žena van Srbije. Sad je vreme godišnjih odmora, nastupa, tako da je opravdan svako ko je možda izostao sa proslave. Pravićemo i krštenje i svadbu, pa biće svi koji treba da budu – rekla je Goca, pa na pitanje da li joj je Ražnatovićeva čestitala unuče rekla:

– Da li mi veruješ da imam još preko 100 poruka koje nisam otvorila i pročitala. Gde mi je upisano ime, ja sam odgovorila, a na brdo njih nisam. Jedan dan ću da sednem, pa da svima lepo odgovorim. Sigurno mi je žena čestitala, što nije. Nisam sigurna da imam njen broj upisan, menjala sam telefon, pa boga pitaj šta mi se prebacilo od kontakata, a šta nije. Izvor: Kurir