IRMA REŠILA DA GA TUŽI: Bivši muž Goce Tržan na sudu!

Irma Sejranić najavila je da će tužiti svog cimera iz „Parova“Ivana Marinkovića za brojne uvrede i klevete na njen račun tokom prethodnih meseci.


Finalisti rijalitija gostovali su zajedno u emisiji „Upoznajte parove“ kod voditeljke Bojane Ristivojević i ponovo se žestoko posvađali. Marinković je ispričao kako nikada nije želeo da se druži sa Irmom, a da je ona to pokušavala.

– Ja sam na samom početku rijalitija video da je ona odvratna osoba i nikada nisam želeo da komuniciram sa njom. Ona je pokušavala da priča sa mnom, ali ja sam je ignorisao. Nezanimljiva mi je – rekao je Ivan, a pevačica i njena podrška osuli su paljbu po njemu.

– Je l’ si ti vakcinisan? Očigledno nisi. Ti si jedan alkoholičar. Slavu si stekao tako što si napravio dete u rijalitiju! – rekla je Irma i dodala da će zbog uvreda na njen račun, ali i imitacija zbog kojih je plakala, dve tužbe poslati Ivanu.

– Srešćemo se na sudu. Tužiću Ivana, dve tužbe će biti. Tokom rijalitija me je ismevao, imitirao me je, što me je povredilo. Ružne reči mi je upućivao, pominjao mi je porodicu – rekla je Sejranićeva, a Marinković se smejao.


Inače, tokom učešća u rijalitiju mnogi su Ivana optuživali da je zaljubljen u Irmu i da je zato napada.

– Imaš užasne frustracije. Toliko si teatralna u lošem smislu. Tebi se pokreće svaki deo tela. Simpatična si samo kad ćutiš – rekao joj je Ivan svojevremeno, a ona mu je odbrusila:

– Ivana ja iritiram jer ga podsećam na Gocu Tržan. Mislim da je on zaljubljen u mene.
Izvor: Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *