LUNA I MARKO SE OBOGATILI OD KLIPOVA: Za snimak svoje bebe zaradili 5000€

Luna Đogani i Marko Miljković zaradili su 5.000 evra za jedan dan od jednog klipa na Jutjubu u kojem su predstavili svoju ćerku Miju, saznaje Kurir. Da je ovaj bračni par izuzetno popularan jasno je odavno, ali izgleda da je njihova publika iz dana u dan sve brojnija.Fanovi prate svaki korak Lune i Marka, kako na Instagramu tako i na ostalim društvenim mrežama. Njih dvoje sve više razvijaju Jutjub kanal, na kojem su poslednjih meseci, a posebno tokom Lunine trudnoće, skoro svakodnevno objavljivali klipove iz svakodnevnog života. Moglo smo tako da vidimo i saznamo šta Đoganijeva voli da radi tokom dana, šta kuva, koja je Markova omiljena hrana i drugo.

Nakon rođenja ćerke napravili su malu pauzu i nisu snimali nove snimke jer su želeli da se posvete odgajanju mezimice. Prvi klip posle dužeg vremena bio je onaj u kojem su predstavili Miju, a to je, očekivano, izazvalo ogromnu pažnju. Za samo jedan dan taj video pregledan je čak 500.000 puta, što je više nego dobro. Prema procenama sajta Jutjuber.me, samo za taj klip njih dvoje zaradili su 5.000 evra za jedan dan. Osim toga, oni su objavili i druge klipove, poput onog u kojem su pokazali kako izgleda njihov novi stan, od kog su takođe zaradili približno sličnu sumu novca, a vrlo gledani snimci bili su i oni u kojima se vidi kako izgleda njihov šoping nedeljom i kako su se proveli na svadbi kod Alena i Maje Adrović.

Prema procenama pomenutog sajta, samo od Jutjub video-klipova za dva meseca Luna i Marko prihodovali su oko 12.000 evra. Računajući na to da će im se biznis sve više širiti i da će od svakog snimka dosta zarađivati, Miljković i Đoganijeva su nedavno izjavili da im ne pada na pamet da ulaze ponovo u rijaliti i da im je cilj da imaju svoj šou-program preko Jutjub kanala.