MILICA DABOVIĆ NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE SVOJE PRATIOCE: Sada je počela i polovnu odeću da prodaje! (FOTO)

Milica Dabović odavno prodaje svoje intimne fotografije na platformi OnlyFans, a sada je kao dodatni vid zarade odlučila da prodaje polovne stvari na svom Instagram nalogu.Milica Dabović često je na meti pratilaca, pa su tako pomešani komentari između toga da li je hvale ili kude. Šta god uradila, naći će se i jedni i drugi komentari na njenom profilu.

Tako je i ovoga puta bilo, a razlog tome je izbor obuće koji je ponudila da proda za izvesnu cifru novca.


U avgustu ove godine je oglasila za prodaju baletanke sa njenim inicijalima i mnogi su prokomentarisali da im nije jasno ko bi to nosio tako izgažene i izdeformisane.

Tri meseca kasnije bivša košarkaica je ponovo odlučila da prodaje zimsku obuću koja je vidno iznošena i oblikovana po njenom načinu gaženja.

Ove fotografije su počele da se dele mrežama i ljudi se pitaju isto: „Ko bi ovo uopšte kupio?“


Podsetimo, Milica Dabović je pre nekoliko dana otkrila da je otvorila profil na platformi gde se prodaju intimne fotografije.

– Profil na „OnlyFans“ otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspeh. Kazala je: „Ajde da vidimo, ako ne uspeš, zatvori profil.“ Pristala sam, još jedan skandal manje-više, šta mi teško – rekla je Milica koja od ovoga za samo dva dana može da zaradi čak 15.000 dolara.