NA SVADBI KAĆE I GOBELJA ATMOSFERA DOŠLA DO USIJANJA: Zorici Brunclik pune ruke para, zapevala OVAJ HIT, dovela atmosferu do USIJANJA! (FOTO)

Katarina Kaća Grujić i Marko Gobeljić venčali su u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledio skandal kada je obezbeđenje na pevačicin zahtev teralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji.Na svadbi Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića okupilo se „pola estrade“, a među njima je bila i pevačica Zorica Brunclik koja se u jednom trenutku latila mikrofona dok je njen muž Kemiš svirao harmoniku.

Kaća i Gobelja oduševili su se njenom izvedbom pesme „Ne dam ovo malo duše“, te su evri samo leteli. U ruci pevačice mogu se videti novčanice od 200 i 50 evra.


Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.


Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.