„ODVRATNO JE VIDETI TAKVU SCENU I SVOJE DETE“ Marija Kulić je zgrožena jer je Miljana prekršila obećanje!

Miljana Kulić prekršila je svoje obećanje da u šestoj sezoni „Zadruge“ neće imati intimne odnose.Sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom „overila je“ tuš-kabinu, a rano jutros imali su odnos i u izolaciji. Marija Kulić, njena majka, žestoko se tome protivi.

Njoj je bilo vidno neprijatno kada su je pitali kako komentariše to što joj ćerka ponovo ima intimne odnose u „Zadruzi“, iako je obećala da neće.

– Pitate majku kako komentariše ćerkin s*ks? Ne, najbolje da pitate to oca, Sinišu. Šta treba da kažem? ‘E, fantastično, gledala sam više puta, super su’. Dobro znate moj odgovor i bez odgovora – kaže Marija.

– Naravno da je odvratno videti takvu scenu i svoje dete. Hteli su da se sklone, da ne vide zadrugari. Nisu obratili pažnju na kameru 360 stepeni. Da nisu tamo, oni žive zajedno i to sigurno rade. Ispod prekrivača bi se isto videlo šta rade, jer se prekrivač pomera. Nemoguće je to tamo raditi, a da se ne zna da to radiš. Pa, niko nije glup. A, sa druge strane, ona živi sa njim. Najbolje je kad već uđeš, da se o tome ne razmišlja i ne radi tamo. Mozak preusmeriš na druge stvari, ne zbližavaš se previše u krevetu, svako na svoju stranu i umoriš se da bi jedva čekao da zaspiš – objasnila je Marija.


– E, onda su odvratni i jedno i drugo. Nenad se možda boji da ako on ne pristane, da će ona da pomisli da ga ona neće u tom smislu, pa će možda da se naljuti, kao napolju, što se žalila Zoli… I da će onda da mu tera inat sa Zolom. Ovde, kod kuće, su bili krajnje kulturni, to se nikada nije videlo ni čulo. Nenad je takođe povučen i sramežljv, ali on radi šta ona hoće, da ne ode kod ovog – kaže Marija i dodaje:

– Miljana tamo živi i ponaša se kao da je kod kuće. Nije ona sezonski tamo, pa će u jednoj sezoni da se suzdržava od odnosa, nego svake sezone, unazad pet godina, plus tri prethodne. I šta, osam godina da ima s*ks samo tokom jula i avgusta?