PEVAĆE PRED 40 000 LJUDI: Saša Matić rasprodao dve arene u Zagrebu

Kako je saopštio njegov tim, prvi koncert rasprodat je tri meseca pre koncerta, dok je drugi dan rasprodat pre nedelju dana.– Ovo su sjajne vesti za nas. U naredna dva dana Sašu će slušati skoro 40.000 ljudi. Karte su se rasprodale velikom brzinom. Verujem da će svi gosti sa koncerta otići sa odličnim utiscima – poručio je Marko Maksimović, dugogodišnji menadžer Saše Matića.

Sa druge strane, što se tiče produkcije sve je uveliko spremno, a vrata Arene će već od sutra u podne biti otvorene za sve verne fanove.

– Radujem se koncertu, pogotovo ako se setimo da smo već napravili sjajan atmosferu pre nekoliko godina na koncertu u Zagrebu. Ovog puta ćemo sve ponoviti i učiniću sve da publika ode srećna kućama – poručila je muzička zvezda. Ovaj koncert Matić će održati u okviru turneje „Dva života“, a prijatelj koncerata je Telekom Srbija. Nakon Zagreba odlazi na Kanadsku turneju, gde će održati veliki solistički koncert u Torontu. Potom putuje na Australijsku turneju u novembru, a po povratku sa iste održaće veliki koncertu u dvorani Spens u Novom Sadu, a koncert je zakazan za 21.decembar. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8.marta.2023. godine.