„POVEDI RAČUNA ŠTA RADIŠ!“ Nekadašnja obožavateljka objavila glasovne poruke koje je dobila od Maje Marinković

Nataša Jovanović, poznatija kao Nale, na svom Jutjub kanalu svojevremeno je komentarisala dešavanja u rijaliti programu „Zadruga“. U drugoj sezoni favorit joj je bila Maja Marinković, sa kojom se kasnije i sprijateljila. Međutim, ovo prijateljstvo je puklo, te Nataša tvrdi kako joj Marinkovićeva sada preti preko telefona.


Nataša je redakciji „Blica“, dostavila tonski zapis glasovne poruke koju joj je, prema njenim rečima, poslala učesnica „Zadruge“. Šta se čuje na snimku prenosimo u celosti:

– Ja ću ti reči jednu stvar. Možeš slobodno da objaviš ovu poruku javno s obzirom da se baviš sa mnom i mojim životom. Ne znam koji ti problem imaš sa mnom i šta sam ja tebi uradila, pošto si ti bila ta koja je bila moj fan – čuje se u glasovnoj poruci koju je dostavila Nale.

– Iz tebi poznatog razloga me sada pljuješ gde god stignem. Ja ću ti samo reći jednu stvar, niti ti pretim, niti bilo šta, ali nemoj da zaboraviš da sam ja isto dolazila kod tebe kući i da sam bila jako bliska sa tobom – čuje se u nastavku.

– Pošto me zoveš osobom kojoj je potrebna stručna pomoć, ti vrlo dobro znaš da takve osobe ne odgovaraju za svoja dela. Samo ću ti reći da povedeš računa šta radiš. Opet ću napomenuti da ti ne pretim, ali nemoj da se igraš mnogo, jer si se previše zaigrala. Poručiću ti da ti to uopšte nije potrebno i sledeći put neću na ovako lep način pričati sa tobom – zaključuje se u audio poruci. Izvor: pulsonline