SVI LJUBAVNI PROMAŠAJI MILJANE KULIĆ: Od fudbalera, do pevača…

Miljana Kulić je jednom prilikom izjavila da je bila sa četvoricom muškaraca, što ne ide u prilog činjenici da je dobila otkaz kada je radila u jednoj kafini u Nišu, gde je radila pre učešća u rijaliti, upravo zbog odnosa koje je imala sa mušterijama.Miljana privukla je veliku pažnju svojim učešćem u rijaliti „Parovi“, gde je započela vezu sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je pred kamerama imala odnose, a potom i zatrudnela i rodila sina Željka.

U međuvremenu, Kulićeva nije gubila vreme, već je nalazila utehu u drugim muškarcima. U istom rijalitiju bila i sa Mladenom Vuletićem, sa kojim se strasno ljubila tokom žurke, a mnogi kažu da je bilo i nešto više među njima.

Ona je nakon izlaska iz „Parova“ objavila na svom Fejsbuku sliku sa novim dečkom kako poziraju na bazenu. Kulićka je uz ovu fotografiju napisala „Moja ljubav“, i tako pokazala da je veoma brzo zaboravila Marinkovića.

Još jedna velika „ljubav“ Miljane Kulić je izvesni Slađan, kojeg je Kulićka predstavila na finalu „Parova“.

– Imam novog dečka, zove se Slađan. Ima 32 godine i sa njim sam mesec i po dana. Možda svi misle da nisam devojka za ozbiljnu vezu, međutim, on me je mnogo zavoleo i ja njega i sada smo zajedno… Deset godina je stariji od mene. Uvek sam volela ozbiljne muškarce, a ne klince, jer mi treba neko stariji ko će voditi računa o meni. Odličan nam je seks. Ja sam sramežljiva u seksu, on dominira- govorila je Miljana tada, međutim, ubrzo je usledio raskid.

Kulićka ni u „Zadruzi 2“ nije gubila vreme, pa se prepustila Lazaru Čoliću Zoli, sa kojim je svakodnevno imala vrele akcije. Oni su ubrzo nakon izlaska u rijalitija raskinuli, a Miljana se pohvalila novim dečkom, sa kojim se smuvala posle samo 5 dana poznanstva.

Ni ova romansa nije potrajala, a Miksi je posle samo nekoliko dana završila u krevetu sa drugim muškarcem, čiji identitet nije otkrivala. Naime, ona je na Instagram storiju objavila fotografiju koja je očigledno nastala nakon vrele akcije.

Miljana tu nije stala, Miljana je uhvaćena kako se u gluvo doba noći grli i ljubi sa Markom Radisavljevićem, fudbalerom iz Brusa koji ima 25 godina, kojem je Miljana bila samo „usputna stanica“

Pevač Bojan Tomović takođe je tvrdio da je bio sa Miljanom u vezi, što dokazuju i poruke koje mu je slala.

Miljana se više puta mirila i svađala sa Zolom, a u jednom trenutku bila je u vezi i sa Danijelom Višićem koja nije trajala predugo.

Jednom prilikom je Marija Kulić komentarisala ljubavi njeene ćerke i Zolu prokomentarisala kao pravog lezilebovića.