VIKI MILJKOVIĆ SMRŠALA 18 KILOGRAMA: Izbacila je samo jednu stvar iz ishrane!

Pevačica Viki Miljković priznaje da je drastično gubila kilograme kada su je zadesile porodične tragedije. Prvo joj je preminuo otac, a potom i majka. Tada je imala 66 kilograma, a posle smrti oca izgubila je čak 18.


– Stres dosta utiče na moju kilažu. Kada mi je tata umro, spala sam na 48 kilograma i tada sam bila najmršavija. To mi je najteži momenat u životu i tada nisam razmišljala o hrani, ma ni o čemu – priča Viki.

U međuvremenu se oporavila i uspela da vrati desetak kilograma, koje je ponovo počela da gubi.

– Prošle godine mi je umrla majka i tada sam ponovo dosta smršala. Znate kako kažu: „Posečeš jedan prst, pa drugi. Koji te više boli?“ Isto boli i jedan i drugi! Ostala sam bez oba roditelja i to je užasno – iskrena je pevačica.

Viki je trenutno sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom na Petrovdanskom postu, koji traje do sredine jula. Pevačica kaže da joj i post pomaže da održi vitku liniju.

– Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim! – priča folkerka i dodaje da redovno vežba:

– Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka.

Pevačici je najteže bilo da se liši slatkiša, koje, kako kaže, može jede u neograničenim količinama:

– Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad preteram. Najviše volim da jedem domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera. Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva meseca i uspem da smršam. Izvor: Alo