VRATILA SE POSLE RAZVODA U SRBIJU: Evo šta kaže Ana Franić o životu u Hrvatskoj

Iako su sedam godina živeli zajedno u Hrvatskoj, Ana Franić se razvela od splićanskog ronioca Marka Ižakovića, te se sa dvoje dece vratila u srpsku prestonicu.


Osvrćući se na život u Splitu, glumica kaže da se ni u jednom momentu nije pokajala zbog odluke da napusti Srbiju.

– Ja ne bih bila ja da se u životu nisam vodila srcem. Divna odluka je bila da odem iz Beograda u Split. Iz te divne odluke sada imam dvoje dece. Provela sam divnih sedam godina sa čovekom koji zaslužuje moju ljubav i poštovanje, od sada pa zauvek. To je otac moje dece, moja porodica, za ceo život i to će tako biti. Smatram da je to jedino ispravno i normalno za ljude koji su proveli neko vreme zajedno, a imaju zajedničku decu – izjavila je za Scenu Ana.

– Bila sam vezana za Split, dobila dvoje dece i bila posvećena njima. Sada kada sam se vratila, snimam film sa Darkom Bajićem, kao i dve nove serije. I posle ovih godina, reditelji me različito doživljavaju. Kod Darka Bajića igram ženu iz epohe. To je žena, majka kraljica, domaćica. Vrlo tradicionalnog shvatanja. U drugim projektima su druge vrste uloga. Suprotno od ove kod Bajića. Sve je izazov – dodala je Franićeva, a zatim priču završila izjavom vezanom za najvažniju životnu rolu – ulogu majke.

– Neću vam reći ništa novo što nisu rekle sve mame, glumice, a i druge javne ličnosti. Dosta je teško sve uklopiti. Deca su mala. Trudim se da na svim poljima budem kako treba. Izvor: pulsonline