VUK MOB SKOČIO NA ĐEDOVIĆA UŽIVO U EMISIJI: Marko mu spomenuo ćerku ovaj poludeo! (VIDEO)

Bivši cimeri iz rijalitija „Zadruga 4“, Marko Đedović i Vuk Mob, našli su se pred kamerama kako bi odgovarali na pitanja gledalaca, međutim došlo je do žestokog sukoba.Đedović je drug Vukove bivše verenice Olivere Konatar koja mu je rodila ćerku, pa kada su ukrstili informacije došlo je do sukoba.

– Samo hoću da kažem da ja više viđam tvoje dete od tebe u prethodnih mesec dana – odgovorio je Marko.

– Zato sam jutros bio u Centru za socijalni rad – nastavio je Vuk.

– A ne možete da se dogovorite? Koji će Centar za socijalni rad dati kad si dao dva puta izjavu da si pijan kupao dete – dodao je Đedović.

– To je najveća laž, rekao sam da nikada neću prestati da pijem. Ja uvek provociram javnost sa izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Na tom intervjuu sam znao da mi otac umire, ćutio sam i krio mnoge stvari od javnosti. Jako je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam mom detetu najbolji otac na svetu. Ustajao sam u 7 i uzmem dete, da bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide – objasnio je Vuk Mob.

– Kleo si se u tu ljubav. Ako pričaš o stabilnosti ne možeš da se kuneš u nerođeno dete i onda shvatiš da je be volis – nastavio je Marko.

– Ne kažem da je ne voli, dosta toga se promenilo otkada se Olja porodila, horomni, saznam da mi otac umire. Ja ne želim da pričam, to je između mene i Olje. Za tvoju informaciju prvi put sam dao 10.000, a posle sam povećao, rekao sam ako treba daću i više. Ne kažem da Oljalaže, kažem da ja ne lažem. Imam uplatnice, sve imam. Advokat mi je rekao da je to dovoljno za dete, a kako bude starilo da ću da povećavam – pričao je reper.

– Ja pričam kao socijalni radnik i kao neko ko poznaje Oliveru. Koji advokat može da odredi koliko para ćeš dati svom detetu? Pitaš majku svog deteta – rekao je Đedović.

– Kad je izlazila iz kuće dao sam joj kola i 500 evra – dodao je Vuk.

– Kola ti je vratila? – pitao je Marko.

– Kola jeste, pare nije. Nisam nu tražio. Ne dešavaju se ružne stvari jer se ni ne viđamo. Mi smo u sudskom sporu jer ja hoću dva dana nedeljno sa svojim detetom. Ja nju niti pljujem, ne ide nam zajedno – rekao je Vuk.

– Ružno je da se ne čujete. Nije dete ništa krivo – nastavio je Đedović.

– Sve dođe na svoje. Dete nikada neće oseteti ništa. Što se tiče deteta njegova majka je najbolja žena na svetu, tako ću je vaspitavati. Čekam da se slegnu strasti – nastavio je Vuk.

– Nastavi, pa ćeš videti kako ćeš proći, samo mi pominji dete, pomeni još jednom, ja te upozoravam! – pretio je Vuk.

– Ja ću pričati šta želim! – nastavljao je Đedović u emisiji „Zadruga – Narod pita“.