Zbog očeve bolesti napustila ZVEZDE GRANDA iako je bila favorit, a sada se VRAĆA NA VELIKA VRATA!

Na ovo su mnogi čekali- lepa Azra Husarkić konačno je objavila svoje prve pesme koje nose naziv „Puno mi te srce“ i „Doći će i tvoje vrijeme“, i publika je oduševljena!Naime, ova mlada devojka koja važi za najbolji ženski narodnjački vokal u Bosni i Hercegovini, naprasno se povukla iz popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ onda kada su joj baš svi predviđali pobedu. Žiri je bio šokiran, publika tužna, a ona je smatrala da je tako bolje, pošto je sa druge strane bila njena porodica i situacija koju je stavila ispred profesionalnog uspeha.

Međutim, sada je vreme da se sve zasluženo vrati, a sudeći po komentarima Azra je na odličnom putu da se velikom brzinom svrsta među najpopularnije domaće pevačice.

-Snimanja su prošla fantastično, bila sam okružena divnim, mladim, kreativnim ljudima i nemam ništa osim reči hvale za njih. Nove pesme su tu, na moju neizmernu radost, a komentari su takvi da sam i pored velikih očekivanja ostala zatečena. Ljudi su oduševljeni pesmama, a ja nemam ništa više od toga za poželeti- poručuje lepa Azra.

Inače, Azra se pevanjem počela baviti već sa 8 godina, kada je učestvovala na raznim festivalima i koncertima, kako u svojoj zemlji, tako i u regionu. Koliko je talentovana možda najbolje dokazuje podatak da je imala svega 13 godina kada je bila gošća na koncertu tri kralja narodne muzike- Šabana Šaulića, Miroslava Ilića i Halida Bešlića.

Tekst za pesmu “Puno mi te srce” potpisuje Rade Rakazov, a muziku i aranžman Dejan Kostić.

Za pesmu „Doći će i tvoje vrijeme“ tekst potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, dok je muziku i aranžman i na ovoj numeri odradio Dejan Kostić.