ZORICA RASKRINKALA MARIJU I BEBICU: Daću adresu i apartman u kom ste imali s*ks!

Nakon žučne rasprave za Crnim stolom, Marija Kulić je otišla da zapali cigaretu u pušionici, a Zorica Marković joj se pridružila. Njih dve su nastavile raspravu.– Zorica radodajka, znaju je svi odlično – drala se Kulićka.

– Ti samo izmišljaj, ja sam dva puta bila u Nišu. Matora f*ko, Bebica, Bebica, voliš samo pare. Tebi Bebica zida i još te j**e, doneću adresu i apartman u kom ste bili – vikala je Zorica besno.

– Kome si dala prvo dete? O tome pričaj karakondžulo jedna, teleća glavo – rekla je Marija.

– Kod mene su i prvo i drugo. Ti ceo život glumiš dobru majku i ljubomorna si na mene – rekla je Zorica.

– Znam šta si radila kad si išla kod Kristijana, pa si se žalila na Ivana Marinkovića. Družiš se sa Miljaninim neprijateljima koji joj žele loše, a Zola te je*e, ti nemaš tip, samo da je mlađi – rekla je Marija.

– Tebe će. Ja sam kao majka štitila tvoje dete. Jelenu Golubović sam polila kad je uvredila Miljanu – rekla je Zorica.

– Nemoj da ja bijem tuđe bitke. U stanju u kom je ona bila ovde – rekla je Zorica.

– Zorice on igra igru, sinoć je otišao kod Anite – rekla je Miljana. – Ma ćuti bre, ko priča o Zoli, pričamo o detetu! On da uzme dete – rekla je Marija kroz suze.

– Vrlo dobro znaš da sam prijatelj i tebi i ovom detetu. Ja sa Zolom pet reči nisam progovorila. To što ti misliš da sam je ja podržala, kao što si ti sinoć rekla, zbog nje… Dala sam istu dozu podrške kao ti, možda čak i manje – rekla je Zorica.

– Ja sam to rekla irončno jer to nije sreća. On nju neće – rekla je Marija. – Ja to znam, ženo! Ne mogu da podržim, meni Miljana po glavi može da s**e, ja joj reč neću reći, a ti po meni možeš da s**eš, da me vređaš! Ona se trese, ženo, a ti nisi bila tu – rekla je Markovićeva.